Tanuld meg az orosz kiejtés szabályait! Ilyen egyszerű …

Soha nem volt egyszerűbb módja a cirill ábécé gyakorlásának, amivel egyúttal az orosz kiejtés legfőbb szabályait is megtanulhatod.

Az orosz kiejtés nem egyszerű, tankönyvekből, célzott hanganyag nélkül nem lehet elsajátítani. De mostantól ez már nem lehetetlen feladat számodra, és nem kell mást tenned, mint gyakorolni NYOLC videó segítségével.

Természetesen vannak szabályok is, de ezek miatt sem kell aggódnod, mert olyan egyszerűen vannak megfogalmazva, hogy észre sem veszed, hogy tanulsz. Ezek után pedig szavakon, egyszerű mondatokon már alkalmazhatod is a tanultakat.

A videókat itt, a Beszéljünk oroszul! honlapon éred el, örökös hozzáférést kapsz.

A tanfolyam elvégzésével természetesen nem válsz anyanyelvi beszélővé, de az alapokkal tisztában leszel és sokkal magabiztosabban fogsz hozzá egy szöveg tanulásához. A folytatás pedig már csak rajtad múlik …

Ha pedig valamit nem értesz, akkor sem maradsz egyedül, bátran kérdezhetsz emailben vagy akár a Facebookon!

Mely szabályokról / hangokról van szó?

A kemény és lágy mássalhangzók kiejtése; A “e” hang kiejtése; Az “л” hang kiejtése; Az “о” hang kiejtése; A “ы” kiejtése; A “ю” hang kiejtése; A “я” hang kiejtése; Egyéb kiejtési szabályok

Nézz meg egy mintavideót!

Nem mindennapi garancia

Nem mindennapi garanciát kapsz erre a tananyagra:

Ha szorgalmasan gyakorolod és mégsem boldogulsz vele, felajánlok egy alkalommal 20 perces konzultációt, hogy együtt derítsük ki, mi okoz neked nehézséget! Tehát ha tényleg AKARSZ oroszul tanulni és komolyan veszed a gyakorlást, akkor minden esélyed meglesz arra, hogy egy nagy lépéssel közelebb kerülj az érthető, folyékony orosztudáshoz!

Ide kattintva tudod megvásárolni:

Az orosz kiejtés szabályai videókkal