Привет!

Ha új vagy itt, mindenképpen érdemes néhány percet arra szánnod, hogy megismerd a Beszéljünk oroszul! honlap küldetését.

Mirjam vagyok (Antal Lászlóné Nyilas Mária Magdolna), magyar nyelv és irodalom, orosz nyelv és irodalom, német nyelv és irodalom szakos középiskolai tanár. 

Mit csinálok?

Érthető orosz történetek segítségével támogatlak, hogy természetes és élvezetes módon sajátíthasd el az orosz nyelvet és kultúrát. 

Miért?

Meggyőződésem,

… hogy akárhány nyelvet el tudsz sajátítani.

… hogy a nyelvek elsajátítása természetes és élvezetes dolog.

… hogy minden idegen nyelvet ugyanúgy el tudunk sajátítani, mint az anyanyelvünket.

… hogy nem kell éveknek eltelniük ahhoz, hogy egy nyelven elkezdhess kommunikálni.

… hogy az érthető, szórakoztató történetek ezt hatékonyan tudják támogatni.

Ha erről szeretnél többet megtudni, szívesen szereznél tapasztalatot arról, hogyan tudsz te magad is így oroszul tanulni, akkor szeretettel várlak egy ingyenes, minden kötelezettségtől mentes konzultációra.

Írj egy emailt a beszeljunkoroszul@gmail.com címre!

Miért annyira hatékony ez a módszer?

Éppen ezért a  blog cikkei között számtalan érthető történetet talász, amelyekkel természetes módon, szórakoztatóan és hatékonyan tanulhatsz oroszul.  

Megnézem az ingyenes nyelvi anyagokat!

Ha már határozott elképzelésed van, milyen orosz nyelvi anyagot szeretnél megszerezni, böngéssz tovább kedvedre a webáruházban, ahol biztosan találsz kedvedre való anyagot.

A LÉna. Online orosz nyelvi magazin 2015. óta jelenik meg, és már több, mint 30 száma látott napvilágot. A magazin első 24 száma a nyelvvizsgára való felkészülésben nyújt segítséget.

2017. decemberétől a LÉna magazinok számtalan érthető, szórakoztató orosz történetet, tartalmaznak, amelyek segítségével nemcsak az olvasott és hallott szövegértést, hanem még a “beszélgetést” is gyakorolhatod, a szókincsedet is fejlesztheted és a nyelvtant is megtanulod.

Megnézem a webáruházat!