Szeretnéd megtudni, hogyan tudnál otthonról, kényelmesen tőlem oroszul tanulni? 

Kellékek: számítógép, stabil internet, skype, mikrofon és hangszóró vagy fejhallgató.

Miért is jó ez?

Az internetköltséged valószínűleg nem fogja megnövelni, hogy egy órát használod a skype-ot. Ha az internetet összehasonlítjuk a közlekedéssel, akkor nem kell jóval előbb elindulnod órára, majd óra után hazamenned, csak a megbeszélt időpontban a gép elé kell ülnöd. Ez így elég kényelmesnek hangzik?

Persze tanulni, azt kell…

Szeretek oroszul tanítani, gyere, tanulj velem!

Az általam tartott tanórák 30, 60 vagy 90 percesek.

Részletes árinformációk lejjebb találhatóak.

A 30 perces órák nyelvtani magyarázatokra, rendszerezésre, szókincsfejlesztésre ajánlottak: kezdőknek, középhaladóknak vagy akár haladóknak.

Kétféle nyelvoktatást kínálok neked: 

    1. Ha egyszerűen OROSZUL szeretnél TANULNI, az általam kifejlesztett videók, online interaktív feladatok és letölthető, kinyomtatható tananyagok segítségével foglalkozhatunk. Ez azt jelenti, hogy rád szabom a tananyagot, és nemcsak feladatokat oldunk meg, hanem a kommunikációt is gyakoroljuk, amit a megkapott hanganyagok segítségével otthon tovább tudsz folytatni. Az óradíjban természetesen a tananyag is benne van, illetve az is, hogy a házi feladataidat, fogalmazásaidat kijavítom. Ha ragaszkodsz egy már jól bevált könyvhöz, annak sincs akadálya. 
    2. ALAP- vagy KÖZÉPFOKÚ OROSZ NYELVVIZSGÁRA is felkészítelek. Ekkor megkapod a témákhoz szükséges szószedetet, a kidolgozott kérdéseket és válaszokat, valamint mintafeladatokat, amelyekhez javítókulcs is van, illetve, amelyeknek a kijavítása az óradíjban benne van.

Tananyagokat az oldalaimon is talász (Kattints ide!). Az ingyenes blogomban számtalan nyelvtani magyarázat, szókincsfejlesztés, tanulási tipp, videó, hanganyag van. 

Heti időbeosztásban dolgozom, így a közös óráinkat is heti rendszerességgel szeretném tartani. Természetesen az időpontok nincsenek kőbe vésve, de az 1 napon belül lemondott órát megtartottnak tekintem. Hétvégén és ünnepnapokon nem dolgozom.

Az első óra ingyenes! Ekkor főleg azt beszéljük meg, mi a terved az orosz nyelvtanulással, milyen módszerrel tudunk tanulni, illetve felmérem a tudásod. Ettől ne félj, tényleg a hatékonyabb közös munkánkat szolgálja!

A 30 perces órát akkor tudod igénybe venni, ha minimum heti 2 alkalommal szeretnél oroszul tanulni. 

Fontos információ, hogy az óradíjat előre kell utalni és pénzt vissza nem utalok (viszont lehetőséged van a befizetett összeget “letanulni” vagy levásárolni), illetve euros utalás esetén plusz 1 óra díját kérem átutalni a banki költségek miatt.

Remélem, megtalálod a neked megfelelő ajánlatot.

Árak általános nyelvtanulóknak 

 Időtartam  Egységár  Feltétel  Egyben fizetendő 
1 x 30 perc1800 Ftminimum heti 2 alkalom3600 Ft
1 x 60 perc3600 Ft3600 Ft
1 x 90 perc5400 Ft5400 Ft

Árak nyelvvizsgára készülőknek

 Időtartam  Egységár  Feltétel  Egyben fizetendő 
1 x 30 perc2000 Ftminimum heti 2 alkalom4000 Ft
1 x 60 perc4000 Ft4000 Ft
1 x 90 perc6000 Ft6000 Ft

Ha további kérdéseid vannak vagy időpontot szeretnél kérni, keress meg emailben vagy telefonon! 

Az emailcímem: beszeljunkoroszul@gmail.com

A telefonszámom: +36-20-8233533