Ez így nem teljesen igaz, mert a történet nem orosz, csak orosz nyelvű. De éppen ez mutatja azt, hogy oroszul tanulni nemcsak Oroszország, az orosz kultúra vagy a különleges orosz tájak miatt érdemes. Előfordulhat, hogy a yandex.ru-n bukkansz valami érdekességre a nagyvilágból. Ha szereted a furcsaságokat, az extra tartalmakat, akkor  a runet valóságos kincsesbánya lehet számodra. 

Ez a sztori is Amerikából származik, de kiválóan alkalmas arra, hogy a segítségével egy szabadidős tevékenységről tanulj vagy megismerj olyan szavakat, mint a “художник”, “деталь”, “создавать”, “подходить”, hogy a számtalan ragozott melléknévről ne is beszéljünk.

A történet után most is egy Kérdés-felelet rész következik, amely egyrészt rákényszerít arra, hogy oroszul gondolkodj, másrészt segít a szavak, a kiejtés, a ragozás, a szórend, stb. gyakorlásában. 

Akkor hozzá is foghatsz a történethez. 

Mi lenne, ha ezentúl hatékonyan tanulhatnál oroszul? Ha nem kellene szavakat magolnod és unalmas nyelvtani feladatokat csinálnod? Ismerd meg azt a módszert, amelyet a világon évtizedek óta számtalan országban használnak és amellyel már 3-4 hónap alatt is nagy fejlődést érhetsz el bármely idegen nyelv elsajátításában!

Szeretnék hatékonyan tanulni oroszul!