Ha még nem tudod, miért érdemes történetekkel tanulni oroszul és van egy kis időd, akkor kattints ide! Összegyűjtöttem a legfontosabb okokat, amik miatt a sztorik a nyelvtanulásban is nagyon hasznosak. 

Miért tanulj oroszul történetekkel?

Ma újra megkezdődött egy új iskolai tanév. Hogy milyen lesz, azt majd tíz hónap múlva tudjuk biztonságosan megmondani. Mint ahogy az is titok, milyen lesz a jövő iskolája. Lesznek benne tanárok és könyvek? Lesz felelés? Tanulnak majd benne a diákok kézzel írni? Ezek a kérdések egyaránt foglalkoztatják a tanárokat és a tanulókat is. A gyerekek persze szívesen ábrándoznak arról, milyen lenne egy jövőbeli színes, érdekes, modern iskola. Az alábbi videóban egy orosz kisdiák gondolataival ismerkedhetsz meg, amihez természetesen a magyar fordítás is hozzátartozik.

Az “Iskola” témával két LÉna magazin is foglalkozik(a 2015. szeptemberi és a 2019. júniusi), ezekben a szókincsen kívül nyelvi-lexikai magyarázatokat és számtalan érdekes információt, cikket is találsz. 

Íme a videó:

Mi lenne, ha mostantól hatékonyan tanulnál oroszt? Ha nem tudod igazán, hogyan csináld, kattints ide és ismerd meg azt a módszert, amelyet a világon évtizedek óta számtalan országban használnak, és amellyel szavak magolása és unalmas, értelmetlen nyelvtani feladatok megoldása nélkül, már 3-4 hónap alatt is nagy fejlődést érhetsz el bármely idegen nyelv elsajátításában!

Szeretnék hatékonyan tanulni oroszul!