Tanuljunk oroszul!

Egyre többen határozzák el, hogy belefognak az oroszba, és még többen gondolkodnak azon, vajon nekik való-e ez a lágy hangzású, furcsa ábécéjű nyelv. 

Igen, de mielőtt komolyabban beruháznának a könyvekbe, tanfolyamba, magántanárba, először jó lenne próbát tenni, milyen is ez a keleti szláv nyelv, mennyire nehéz, egyáltalán meg lehet-e vele birkózni.

Ráadásul egyre többen szeretnének önállóan tanulni, hiszen az internet hihetetlen mennyiségben kínálja azokat a tananyagokat, amelyek segítségével egyedül is lehet idegen nyelvet tanulni. 

Igen, ha az angollal, némettel vagy spanyollal próbálkozunk. Számtalanszor leírtam már, hogy azok, akik az oroszra adták a fejüket, sokkal nehezebb helyzetben vannak.  

Ezért mindig nagyon örülök, ha találok valami anyagot, de szinte ritkaságnak számít az, amikor nem csak néhány lecke van ízelítőül. 

A LearnRussian oldalon viszont érdemes böngészni,

mert az ábécétől kezdve,

a hangok kiejtésén keresztül,

a tesztekig szinte minden megtalálható.

100 lecketesztekkel, 

szótárral, hanganyaggal,

nyelvtani táblázatokkal, feladatokkal.

A megoldókulcsok pedig itt találhatók.

 

Csak angolul kell egy kicsit hozzá tudni. De nem nagyon. 

Ha a saját érdeklődési körödnek megfelelően, kevés nyelvtanozással, hatékonyan és érdekesen akarsz oroszul tanulni, kattints a linkre és egy minisorozatban bemutatom neked a módszert, amellyel akár 3-4 hónap alatt nagy fejlődést tudsz elérni a nyelvtanulásban.

Vagy írj egy emailt a beszeljunkoroszul@gmail.com címre és jelentkezz egy ingyenes, minden kötelezettségtől mentes konzultációra!

Szeretnék hatékonyan tanulni oroszul!