Egy ideje barátkozol már az orosztanulás gondolatával, nézegeted az internetes anyagokat, a könyvesboltban a nyelvkönyveket, de nem mersz belevágni, mert óriási kásahegynek tűnik, és inkább hagyod az egészet. 

Bele is kezdtél már néhányszor az oroszba, de idő / pénz / motiváció / tanár / megfelelő tananyag hiányában abba is hagytad. 

Valamikor tanultál oroszt, de az csak elvesztegetett idő volt, mert nem vetted igazán komolyan.

Pedig milyen jó lenne végre igazán bepillantást nyerni abba a hatalmas, sokszínű és különleges világba, amit így hívunk: Oroszország, orosz kultúra! Milyen jó lenne végre valódi orosz emberekkel megismerkedni, összebarátkozni!

Sok ilyen visszajelzést kapok és nagyon szerettem volna segíteni azokon, akik hasonló cipőben járnak. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne megkönnyíteni a kezdeti lépéseket. Hogyan lehetne segíteni azokon, akiket valóban érdekelne Oroszország, az orosz emberek, az orosz kultúra, de egyelőre erre valamiért nem volt lehetőségük, erejük, idejük.

A gondolkodást elhatározás követte, azt pedig nagyon sok munka. A tapasztalatokat és visszajelzéseket beépítettem egy olyan nyelvtanfolyamba, amiről talán te is hallottál már, és ami eddig 300+ embernek segített belevágni az oroszba.

Így jött létre a kezdő Videós orosz nyelvtanfolyam új változata, amivel három hónap alatt meg tudod tanulni az orosz nyelv alapjait vagy fel tudod frissíteni a már meglévő, alapfokú és hiányos tudásod.

Az eredményt garantált! Nézd meg, miről van szó!