A2018. novemberi LÉna magazinnak ikertestvére született! No nem egypetéjű ikrek, mert az új változat egyszerűbb nyelvezetű, és gyakorló kérdéseket is tartalmaz. Az előző a nyelvvizsgára készülőknek való, az újat alapfokú orosz nyelvtudással is jól lehet tanulni. A terjedelme 36 oldal és minden egyes szöveghez tartozik hanganyag is. Szóval, ha a karácsony előtti időben még egy kicsit meg akarod “nyomni” az orosztanulást, akkor van hozzá anyag bőven.

A magazinban található szövegeket az általam ismert leghatékonyabb nyelvtanulási módszer szerint állítottam össze, hogy ne kelljen szavakat magolnod és unalmas nyelvtani feladatokat csinálnod. Ezt a módszert a világon évtizedek óta számtalan országban használják és már 3-4 hónap alatt is nagy fejlődést érhetsz el vele bármely idegen nyelv elsajátításában.

Ha érdekel, összegyűjtöttem a legfontosabb okokat, amelyek miatt ennyire hatékony.

Szeretnék hatékonyan tanulni oroszul!

Az alábbi játékhoz az új magazin szókincséből válogattam mellékneveket. Ha a szavak fölé viszed az egeret és áthúzod a helyes megfelelőjére, akkor a szópár eltűnik. Fontos: a jobb felső sarokra kattintva tudsz teljes képernyőre váltani!

Jó szórakozást!