A beszeljunkoroszul.hu honlapon bemutatott és olvasható tartalom Antal Lászlóné Nyilas Mária Magdolna tulajdonát képezi.

A feliratkozáskor megadott adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezelem, harmadik fél számára azokat át nem adom. Az adatvédelmi elvek kialakításakor figyelembe vettem az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.

A beszeljunkoroszul.hu weboldalon kezdeményezett feliratkozás, illetve vásárlás egyben a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz a felhasználó előzetes hozzájárulását az adatbázisba való felvételhez, illetve elektronikus levelek fogadásához, melyek bizonyos esetekben a weboldal reklámját is tartalmazhatják.

A feliratkozás egyetlen kattintással bármikor megszüntethető az általam küldött bármelyik levél legalsó sorában található leiratkozási link használatával.